Водовод ве известува дека на ден 12.03.2018 г. поради уличен дефект ф 80мм на Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов 86 н.Тафталиџе 1, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 70 и ул. Ристо Ровановски до санирање на дефектот.

Поради дефект на приклучна цевка ф 1`на ул. Анри Барбис 22-Маџари, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците: Карл Либкнехт, дел од улица Анри Барбис и дел од улица Темко Попов, до завршување на дефектот.

Телефон за информации: 023073010