Водовод ве известува дека на ден 16.04 и 17.04.2018 (понеделник и вторник) ќе се започне со чистење и хлорирање на резервоар Радишани (ВЗ). Со работа ќе се започне во периодот од 09:00 часот па се до завршување на работите, можно е да има мал прекин на водоснабдување во с. Радишани.

Телефон за информации: 023073010