Без вода денеска дел од корисниците во Аеродром

Поради уличен дефект од Ф-80 мм на Бул.„Асном“ 70 во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од зг.бр.70, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“.

Оттаму додадоа дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:30 часот до санирање на дефектот.