Без вода денеска дел од корисниците од Качанички пат

Прекин на водоснабдувањето денеска од 9:20 часот изутрина имаат дел од корисниците од Качанички пат.

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информира дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради водоводен приклучок на Качанички пат, бб.