Без вода денеска дел од корисниците на Драчево

 ЈП Водовод и канализација-Скопје известува дека поради уличен дефект без вода ќе бидат дел од корисниците во Драчево.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато за корисниците од улиците „Солунска Глава“ и „Јустинијан Први“ во Драчево од 09:10 часот до санирање на дефектот.