Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека денеска, поради промена на два затворачи од ф – 80 мм, во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата, без вода ќе останат дел од корисниците на улиците „Борка Талевски“ и „Рајко Жинзифов“ во општина Центар.