Без вода денеска дел од булевар ВМРО

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на вентил Ф2“, на Бул.Илинден меѓу Владата и мостот Гоце Делчев, со прекинато водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на Бул. ВМРО блок 12.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување на дефектот.