Без вода делови на Ново Лисиче

Oд ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информираат дека поради менување на затворач од водоводна мрежа со пречник од ф-300мм и поради приклучување на водоводна мрежа со пречник од ф-200мм на булеварот АСНОМ раскрсница со булевар Србија, од 9 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од високата зона, односно повисоките катови од зградите во населбата Ново Лисиче (општина Аеродром).