Без вода делови на Центар

Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник Ф80 мм на улицата Димитрије Чуповски бр. 24, од 9 часот до завршување со активностите прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците од истата улица на потегот од улицата Мито Хаџи Василев Јасмин до улицата Св. Климент Охридски (општина Центар).