Без вода делови на Бутел

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека, поради замена на трафопрекинувач во трафостаницата лоцирана во ПС Бутел, прекин на водоснабдување ќе имаат корисниците од населба Бутел 1 и Бутел 2 во периодот од 9 до 12 часот во општина Бутел.