Без вода дел од жителите на „Ѓорче Петров“

„Ве известуваме дека на ден 07.10.2019г. поради изведување на водоводен приклучок ф-150мм на улица „Борис Серафов“ раскрсница со „Вера Циривири“ со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на улица Борис Серафов“, улица Вера Циривири и улица Знеполе од 10:00 часот до завршување на дефектот“, информираат од ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.