Без вода дел од село Рашче

 Поради водоводен уличен дефект, без вода денеска од 09:00 часот ќе бидат корисниците од ул.3 во село Рашче, соопшти “ЈП Водовод и канализација“ Скопје.

https://panel.ads.com.mk/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=146&loc=https%3A%2F%2Fnezavisen.mk%2Fbez-voda-del-od-selo-rashche%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.bing.com%2F&cb=c3d49120c3Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санирање на дефектот.