Без вода дел од корисниците во село Студеничани

ЈП „Водовод и канализација“ соопшти дека дел од корисниците во село Студеничани од 8.30 часот ќе немаат вода.

Прекинот на водоснабдувањето е поради уличен дефект ф-100мм на ул.1 бб во село Студеничани и ќе трае до завршување на интервенцијата.