Без вода дел од корисниците во Гази Баба

Корисниците од улиците „Благоја Стефковски“, „Карл Хрон“, „Анри Барбис“ и „Карл Либкнехт“ во општина Гази Баба ќе немаат вода поради дефект на приклучна цевка на ул. „Благоја Стефковски“ бр. 23.

Како што соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато во 9.50 часот и ќе трае до отстранување на дефектот.