Без вода дел од корисниците на булевар АСНОМ


Поради дефект на затварач на приклучна цевка, без вода од 10 часот се корисниците од бр 84 до бр 118 на булевар АСНОМ.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување на интервенцијата, информира ЈП Водовод и канализација - Скопје.