Без вода дел од Бардовци

Поради уличен дефект, без вода денеска ќе бидат дел од корисниците во Бардовци, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување со санација на дефектот