Без струја утре повеќе населби во Скопје

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека на ден 19.04.2021 година (понеделник), се планирани  следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје и без електрична енергија ќе останат:

- од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од ул.Панче Пешев. (општина Карпош);

- од 09:45 до 14:00 часот, корисниците на дел од с.Семениште и с.Чајлане (општина Сарај).

- од 09:30 до 14:30 часот, корисниците на дел од ул.Ѓорче Петров згр.бр.48 и згр.бр.50, зградата на мебел Кристина ,поранешен објект на АРМ . (општина Ѓ.Петров)