Без струја утре објектите во близина на Мурат Пашината Џамија

Од ЕВН Македонија АД информираат дека утре без електрична енергија ќе останат корисниците од објектите лоцирани на ул. Битпазарска б.б во општина Чаир во близина на Мурат Пашината Џамија.

Без струја ќе останат во периодот од 09.00 до 14.00 часот.