Без струја утре од 9 до 15 часот ќе останат корисниците од патот на село Горно Соње.

Како што соопшти Регионалниот центар на Град Скопје без електрична енергија заради закажани технички зафати од 9 до 10:30 часот ќе останат ќе останат корисниците од дел улицата „Козле“, под улица бр. „1“ во Општина Карпош.