Без струја утре дел од општина Гази Баба

Поради планиран технички зафат во електро-системот утре без снабдување со електрична енергија ќе останат дел од корисниците од населба Сингелиќ.

Според известување на ЕВН Македонија од 09:00 до 11:00 часот без електрична енергија ќе останат корисниците од населба Сингелиќ на ул. „Сава Михајлов“ во општина Гази Баба.