Без струја повеќе општини во Скопје

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 23.09.2022 година (петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

-08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Ѓорѓи Динката (Општина Кисела Вода)
-09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Хашка (Општина Карпош)
-09:00 до 15:30 часот, корисниците од селата: Булачани, Црешево, Виниче и Страчинци.
(Општина Гази Баба)
-09:30 до 11:30 часот, корисниците од делови од улиците: Благоја Паровиќ и Роналд Реган, како
и Детска градинка - Снежана. (Општина Чаир)
-12:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. Загребска. (Општина Центар)