Без струја денеска делови од Карпош

РЦУК информира за прекини во електроснабдувањето за денеска во делови во Карпош.

Од 9 до 11 часот, кога струја ќе немаат корисниците од булевар „Партизански одреди“ зграда број 165, а од 9 до 14 часот корисниците од дел од улица „Дамаска“.