Без струја делови од Кисела Вода и Ѓорче Петров

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, денес без електрична енергија ќе останат:

-од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од улиците: Иван Хаџиниколов (поранешна Ратко Митровиќ), Скендербег и Радое Дакиќ во нас. Драчево (општина Кисела Вода).

-од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од улиците: „Ибе Паликуќа“, „Кичевска“ и „Зејнел Ајдини“ (општина Ѓорче Петров).