Без струја делови од две скопски општини

Од ЕВН Македонија АД, информираат дека утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 08.15 до 09.45 часот, корисниците од дел од населба Визбегово: Ул.Јадранска Магистрала, стопански објекти: Имиџ Плус, Енмон, Универзал Комерц стар објект, Баку, Еуробулс , Еликсир, Салон 29, Дигитал Центар, Мида Моторс, Промис, Пан, Зеро, Интеграл, Анастсиаиди, Ресторан Калабриа новиот.(општина Бутел)

Во вторник без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 00.00 до 14.00 часот, корисниците од дел од ул. Скупи, под ул. 22. (општина Карпош)