Без струја делови на Зелениково, Центар и Ѓорче Петров

Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

од 8:30 до 12:00 часот, дел од с. Орешани (општина Зелениково)

од 9:00 до 14:00 часот, дел од ул. Тодор Александров (општина Центар)

од 9:00 до 15:00 часот, дел од нас. Стопански двор (општина Ѓорче Петров)