Без струја делови на Сопиште

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека се планирани технички зафати во електро-системот на Град Скопје и без електрична енергија ќе останат од 9:00 до 14:00 часот корисниците од село Чифлик, улица 7, како и корисниците во потегот од џамијата кон с.Барово (општина Сопиште)