Без струја делови на Кисела Вода, Илинден и Ѓорче Петров

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 10:00-11:00 часот  корисниците од ул.Улоф Палме (од бр.11-15) (општина К.Вода)

-во периодот од 9:00-15:00 часот  корисниците на с.Марино (поточно на почетокот на с.Марино делот кон с.Кадино). (општина Илинден), како и дел од с.Орман во истиот период од 9:00-15:00 часот (општина Ѓ.Петров)