Без струја делови на Карпош, Кисела Вода и Центар

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради технички зафати во електро-системот утре без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 12:00 до 14:00 часот, корисниците на ул. „Козле“ од бр.15 до бр.21 (Општина Карпош),

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците на дел од ул.Саса – 2, нас. „Пинтија“ (најгорниот дел) (Општина Кисела Вода)
и,

Во периодот од 08:30 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул.Васил Ѓоргов (кај новото школо Капиштец), дел од ул.Адам Мицкиевич (Општина Центар).

Giftofvision - Sneakers search engine | UK Trainer News & Releases