Без струја делови на Карпош и Кисела Вода

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат: во периодот од 9 до 13 часот дел од корисниците од улицата Букурешка (општина Карпош) и од 9 до 15 часот дел од корисниците од улицата 5 во село Усје, како и објектот за деца со посебни потреби (општина Кисела Вода)