Без струја делови на Карпош, Ѓорче Петров и Кисела Вода

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

– од 12.30 до 15 часот корисниците од улицата Никола Парапунов, зграда бр. 3, со дуќаните (општина Карпош);

– од 9 до 11.30 часот корисниците од дел од улиците Македонска преродба, Борис Сарафов, Апостол Петков и Ѓорѓи Казепов (општина Ѓорче Петров);

– од 8.30 до 14 часот корисниците од улиците Ефтим Спространов и Трајко Иванов во 11 Октомври (општина Кисела Вода).