Без струја делови на Гази Баба и Ѓорче Петров

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Гази Баба и Ѓорче Петров.

Во периодот од 7.30 до 12 часот, без струја ќе бидат објектите на улицата Благоја Стевковски, лоцирани спроти улицата Трубарево, дел од корисниците од улицата Трубарево, корисниците од улиците бр. 201, 202 и 203 во населбата Гоце Делчев, како и дел од корисниците од улиците бр. 206, 207 и 208 во населбата Гоце Делчев (општина Гази Баба), и во периодот од 10.30 до 15 часот дел од корисниците од населбата Стопански Двор – местото наречено Блага Вода (општина Ѓорче Петров).