Без струја дел од општина Центар

Денеска без струја ќе останат делови од општина Центар се вели во известувањето на ЕВН Македонија

Во период од 08:30 до 16:00 часот, корисниците од улица Коста Кирков бр. 3, улица Дебарца бр. 13 во општина Центар ќе останат без струја.