Без струја дел од Аеродром и Ѓорче Петров

Од 9 до 14 часот утре без струја ќе останат корисниците од улицата „Алексо Демниевски“ подулици 1, 3, 5 и 7 во Општина Ѓорче Петров и од 8:30 до 11:30 часот корисниците од булеварот „Јане Сандански“ згради бр. 19 и 21 во Општина Аеродром.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со електрична енергија е поради планирани технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа во градот.

nike air max 1 sale