Бермудски триаголник од Али Експрес - Твитер реакции за камионот кој пропадна среде плоштад

Ново скопско утро и ништо поразлично од сите останати! 

По којзнае кој пат утрово товарен камион пропадна на плочките на плоштадот „Македонија“ во непосредна близина на фонтаната „Воин на коњ“.

Социјалните мрежи преполни со реакции: