Многу сте заљубени, но никако да го освоите срцето на Шкорпијата? Иако имате најдобри намери, бегајте од оваа личност.

Него не можете да го заборавите, а само една средба со него може да биде доволна. Делува добродушно, но и многу опасно. Неговиот поглед никогаш нема да успеете да го заборавите, но исто така и неговата топлина, срдечност и харизматичност. Тој има добри манири,но е и еден од најмажествените знаци во хороскопот. Тој едноставно се раѓа во тоа.

Зошто треба да бегате од Шкорпиите? Тие се посесивни и љубоморни. Нема да ви дадат многу простор, а ќе очекуваат да бидете под нивна сопственост.

Овој маж е вистински заводник и тешко се одлучува за врска, а уште потешко за брак. Често има повеќе страствени врски пред бракот. Тој не сака да ги пропушти животните задоволства, а често и знае да изневерува. Тој исто така сака да биде сам. Често се наоѓа меѓу страста и чувствата. Никогаш нема да знаете што правите со него и постојано ќе се однесува различно.

Мажите Шкорпии се големи манипулатори. Доколку не ве искористат емоционално, тие ќе ве искористат на друг начин, професионално или финансиски.

Овие мажи се многу таинствени. Себеси секогаш се ставаат на прво место и за нив е најважно ним да им е добро. Не сакаат премногу време на минуваат дома бидејќи не се врзани за домот,  но лесно се врзуваат за семејството, а особено за своите родители и деца.

Врските со Шкорпиите се секогаш сложени, а на вас останува колку сакате да го искомплицирате својот живот. Доколку не е доцна, бегајте од овој маж бидејќи тој ќе го земе вашето срце.