Балетанките повторно се враќаат во мода: Еве како да ги комбинирате летово

Балетанките се чевли кои секогаш предизвикуваат дебата. Жените ги обожаваат затоа што се удобни, а сепак елегантни и погодни за различни пригоди, додека пак мажите обично велат дека тоа им е едно од работите во женската гардероба кое најмалку го сакаат. Но, без оглед на тоа што велат мажите, жените во поголем дел ги сакаат овие обувки и затоа една одлична вест за сите кои ги сакаат балетанките е веста дека тие повторно се враќаат во мода! 

Подолу можете да видите какви модели ќе се носат, како и предлози како да ги комбинирате!

Flats (Shoes Styles) For Women (9)

Flat Shoes For Women - Street Style (3)

Flats (Shoes Styles) For Women (1)

Flats (Shoes Styles) For Women (13)

Flat Shoes For Women - Street Style (7)

Flats (Shoes Styles) For Women (7)

jenny-walton-mansur-gavriel-ballerina-flats-instagram

Flat Shoes For Women - Street Style (13)

Flats (Shoes Styles) For Women (2)

Flat Shoes For Women - Street Style (8)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Flats (Shoes Styles) For Women (8)

Flat Shoes For Women - Street Style (9)