Утрово на раскрсницата меѓу булеварите Гоце Делчев и Крсте Петков Мисирков, кај Мавровка автомобил марка „мерцедес“ се забил во семафорот.

Освен материјална штета, не е познато дали има повредени во несреќата.

Повеќе информации подоцна.

 Фотографиите се преземени од Ѕидот на сообраќајниот срам.