Поради државниот празник Рамазан Бајрам, во петок на 15 јуни, автобусите на ЈСП Скопје ќе сообраќаат по неделен летен возен ред.

Корисниците на ЈСП Скопје возниот ред можат да го видат на веб страната на претпријатието jsp.com.mk.