Атмосферска канализација на „4 Јули“ и инсталација за оптички интернет на „Даутица“

Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски, изврши увид во градежните активности на улиците „4 Јули” и „Даутица”.

Тој информира дека напредува изградбата на атмосферската канализација на улицата „ 4 Јули“, додека на улицата „Даутица“ се поставува и подземна инсталација за оптички интернет.