„Атеист рап“ во Скопје на 16-ти декември

16-ти декември е резервиран за настап на новосадските панк легенди „Атеист Рап“, во МКЦ. 

Забавата започнува во 21 часот,  од Младинскиот културен центар велат дека бендот повторно ќе свири во Скопје, по пауза од неколку години.

-Atheist Rap скопско биенале во МКЦ! Супер дека поминаа две години, лошо дека не знаеме како. Сепак, важно е дека на 16.12 [петок] новосадските панк легенди повторно ќе ги видиме и чуеме во живо. Велат дека во Скопје ќе ги свират само првите три албуми, или тие што на драго срце, напамет ги знаеме: "Maori i crni Gonzales","Ja Eventualno Bih Ako NJega Eliminišete","II Liga Zapad" - велат од МКЦ.