SUN Production со гордост Ве кани на журката на годината!!!Во петок на 9 март во Скопје ни гостува светскиот број 1 транс дј и продуцент Astrix.

Домашна поддршка:
DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Одличен Line Array Sound System, најдоброто светло, големо ЛАСЕР шоу, Led Screen и многу повеќе...

Петок 9 март
ВИП мала сала Борис Трајковски
Старт: 23:45

Влезници во претпродажба по супер промотивна цена за првите 500 влезници од 450 денари, а потоа 500 денари, во ПОЛА ЈУГОТОН и www.kupikartizase.com продажните места низ целата земја.Блок влезница за журката со ASTRIX и концертот на PRTI BEE GEE 600 денари.