Обезбедувањето на Клиничкиот центар фати крадец додека оперирал по автомобилите паркирани во кругот на Клиничкиот центар во Скопје .


На социјалните мрежи е објавено видео од граѓанин, на кое се гледа како крадецот моли да го пуштат, додека обезбедувањето бара полициска асистенција.