Априлската млада Месечина носи убави мигови за три хороскопски знаци

Ако сте подготвени за нови почетоци, априлската млада Месечина ви носи можност за тоа.

Таа настапува на 11 април во огнениот Овен, а ни носи многу убави можности. Особено среќни ќе бидат три од хороскопските знаци.

Бик

Таа настапува во нетрпеливиот Овен кој е целосна спротивност на вашиот карактер. Ова е период кога нема премногу да размислувате и да го чекате вистинскиот момент, туку ќе бидете подготвени да одите чекор по чекор, храбро кон нови почетоци. Некои Бикови ќе посакаат и да поминат време сами, но и да постават нови цели и соништа.

Лав

Оваа млада Месечина ја погодува вашата куќа на авантура и знаење, па така ќе ви помогне да видите нови хоризонти и да освоите нови територии. Ќе се ослободите од тешките чувства, а ќе им кажете да на новите почетоци во вашиот живот. Некои од нив ќе го променат дури и начинот на кој размислувате. Храбри сте и сигурни во себе, тоа е најдобриот пристап.

Стрелец

Вибрациите на оваа млада Месечина ви носат леснотија. Многу Стрелци ќе се соочат со страст и романса, а ова е и одличен период за нова љубовна врска. Можно е и да почнете нови проекти, да започнете нови пријателства и едноставно да уживате во пролетта.