Април носи среќа за 3 хороскопски знаци

Три хороскопски знаци во април ќе имаат можност за многу среќа.

Близнаци

Веќе од 1 април, Близнаците ќе имаат наплив на креативност така што оние кои се занимаваат со работи поврзани со естетика, уживање или работа со деца, ќе имаат многу успех до 5 април. Од 6-18 април, Венера со Марс ќе воспостави добри аспекти на нивното астролошко поле на финансии. Близнаците тогаш ќе можат да договорат многу работи,но и ќе постигнат успех во сите работи поврзани со финансиите, кредитите и позајмиците.

Околу 24 април, кога Венера преминува во нивниот знак, ќе се чувствуваат многу добро и неоптеретено, па парите ќе доаѓаат сами. Најдобра заработувачка ќе доаѓа од трговија и работи поврзани со комуникација и транспорт, но и онлајн работи.

Лав

Комуникацијата на планетата на парите Венера и планетата на промените Уран на почетокот на месецот на многу Лавови ќе им донесе изненаден прилив на пари, но и можност за голема заработувачка со ризични работи, односно вложувања.

Под влијание на полната месечина, ќе се согласите на соработка со личност родена во знакот Вага или Шкорпија. Венера, Марс и Плутон ќе донесат одлични аспекти од 6-19 април  на полето на работата и кариерата. Искористите ги овие аспекти и воспоставете одлична соработка со оние кои се на повисоко ниво. Искористете ја можноста и да заработите повеќе пари.

Јарец

За поголем дел од Јарците, април носи многу успеси. Овој месец може да донесе и напредување, но и некој вид на зголемување на платата и позитивен договор и соработка со надредените.

По 5 април, Венера навлегува во вашето поле на креативност и забава и може да ви донесе зголемен број идеи, но и проширување на работата, особено за Јарците кои се занимаваат со работи поврзани со забава.

Плановите поврзани со имот, но и решавање на стамбеното прашање може да бидат тема на размислување за многу Јарци.

 

new nike air max 2019