Апел за помош за лекување на малиот Петар

На социјалните мрежи се шири апел за финансиска помош на малиот Петар. 

За негово лекување потребни се 30.000 евра, а може да донирате телефонски или преку жиро-сметка. 

Секоја донација е чекор напред во борбата на ова мало момче и неговото семејство, се вели во апелот.