Апел за помош на Елизабета која боледува од рак на желудник

Св. Климент Охридски Драчево со апел за помош 143-144
Почитувани родители, ученици, пријатели, колеги, сограѓани ви се обраќаме со апел за помош на нашата родителка која треба да се лекува во странство. А, боледува од канцер на желудник. ДА БИДЕМЕ хумани!