АМСМ информира: Автопатот Скопје-Куманово е во прекин

АМСМ попладнево објави вонредно соопштение до возачите, преку кое информира дека автопатот Скопје-Куманово е целосно во прекин.

- Поради јавен собир на регионалниот  пат Скопје- Куманово кај Никуштак  сообраќајот е во прекин од 14:15 часот - информира АМСМ.