И оваа сабота во клубот VOX, ќе имаме спој од алтернативна музика и hip-hop / r`n`b звуци. Beta House Band од една страна и Skitara од друга, ќе бидат на Вашиот омилен подиум, а Ваше е само да го резервирате присуството преку порака на fanpage-от или на 072/311-429.