Алтајски чај: Омилениот напиток на Путин

Путин не се одалечува од својот бел термос со кој се труди да ја подигне свеста за алтернативната медицина. Станува збор за алтајскиот чај, кој делува на тонусот на организмот благодарение на богатството биолошки активни супстанци, витамини, како и поддршка на имунолошкиот систем.  Тој ја зголемува отпорноста на организмот, го јакне имунитетот, дава енергија и сила.

Освен тоа, неговите состојки придонесуваат за детоксикација на организмот, а содржи и антиоксиданси кои спречуваат повеќе болести.

Алтајскиот чај содржи 24 тревки, како камилица, сибирски бор, брусница, корен од царски билки.