Аликас изненадува, подарува, радува

Новогодишните празници се идеални за подароци, за да се заокружи успехот од минатата година. Затоа и ние од Aликас, токму сега, одлучивме да се заблагодариме на сите наши парови, бидејќи не одбравте нас и ја направивте нашата успешна приказна. Тимот на Аликас одлучи да ве израдува со подароци и на тој начин да ви го направи почетокот на брачниот живот уште поубав.

Очекувајте извлекување на 27.12.19